01 April 2009

Ain dah pandai Makan


Nyumm..nyumm....comottnyerr...


Nasi lenyek + sop sayur(carot,kentang,telur)

##############

Hehe...sempat ibu snap anak ibu ni makan tengahari tadi...Masuk 6 bulan setengah nie mel tukar menu ain ,pagi sarapan nestum gandum + madu ,tghri lak makan nasi lenyek, petang biskut merry n lepas magrib kadang2 kalau ain merengek bagi dia nasi lenyek lagi....wahh...berselere kalau tengok dia makan...mane badan tak montel.....haha penangan nenek dia yg menjaga.

5 comments:

alyyani said...

mel blend tak nasi tu before bg ain makan? alya tak try lagi menu masak sendiri. baru bagi nestum je. sbb nia baru belaja makan kan.

shah-ila-ain said...

kalau baru belajar makan elok blend...ain nie dia dah lame makan hehe,,,,nestum mcm dia dah muak...mel tak blend lenyek jerr kasi halus mcm nasi himpit tuhh..kadang bubur nasi...siram rr sop sayur.tp kalau dah 6 bulan dah boleh gak tuhh bagi nasi lenyek or blend...lagi kenyang dia dr nestum..coz nestum manis..

alyyani said...
This comment has been removed by the author.
alyyani said...

anto balik..heheh.. aaa paham dah. perasan kat gmbr tu ain makan tak pakai baju. hai, sama la dgn nia kalo time makan tu comot!

ppb_ppkp said...

wah...ain dah pandai mkn ansi lenyek ek..
bagi biskut rusk la mel