06 September 2010

~ SELAMAT HARI RAYA KAWAN2 KU~

aSSAllammualaikum...

Lama tak berblog...tak ade mood nak hupdate cerita...walau pun banyak cerita sebenarnya....Macm mana persiapan terakhir raya kawan2...semua dah satle ke...aku mlm ni baru mau turun bershoping huhu...lmbat betulll..huhu..tinggal carik baju jalan utk anak dare aku dan en.somi jerr...InsyaAllah utk celebret sekali Hari Berseri kami yg ke 4 tahun bersama..hehe....Ingat mlm td nak amik picture lampu 7 lekor kat sekitar kg. aku...tapi hujan plak mlm td...so tak dapekk lahhh...Tak pelah...buat entry kisah 7 lekor lepas cuti nnt lahh...boleh amik gambar suasana mlm raya kat sekitar Pulau Indah....hehe...korang yg tak de kampung tu sila jgn jelous ok....coz memang beze suasana kita beraya tuu....

Ok lah ,tak nak celoteh panjang2...dikesempatan Ramadhan yg tinggal beberapa hari jerr lagi ni aku nak ucapkan kepada seluruh kawan2 blog serta umat2 islam seluruh dunia :-


> Selamat menyambut Aidilfitri> Semoga dapat sambut Syawal dengan rasa keinsafan dan kesyukuran kepada Allah s.w.t> Semoga Dapat beraya bersama org2 tersayang dengan gembira.> Makan tu ingat2 lah kat temann nie yerr...> Berhati2 di jalan raya bagi yg nak balik kg.tu....> Dan akhir kata dr aku...Maaf zahir batin bagi segala kesalahan dan kesilapan....

> Raya jemput datang rumah yerr...


Nota siku:- Kejerr rumah aku skang tolong mak anyam ketupat, tak sabau nak makan juadah hari raya...kemas rumah tak satle lagikkk....huhu

5 comments:

nasz said...

selamat hari raya mel. maaf zahir batin..

nome said...

selamat ari raya mel...maaf zahir batin yer...jemputlah dtg ke umah ku nnt...

mamashasha said...

selamat hari raya mel, maaf zahir batin..jemput dtg bandar bukit raja ye..

NICK IRFAN said...

selamat hari raya kak! maaf zahir dan batin... :)

AieZa said...

selamat hari raya mel.. maaf zahir batin dari kami sekeluarga..
raya nnt dtgla umah aku.. bwk mak ko skali pun xpe..