29 August 2010

~Aku yg sangat tak larattt~

Assalammualaikum.....

aduhhh...tolong..tolong...puasa kali ini aku sgt tak laratt,semua aku tak lalu nak buat...nak pg kejerr pun malasss jerrrr....tiap pg bangun tdo layan aku punya pening dulu...huhu...kat tmpt kejerrr pun same,loyeee jerr rase,perutt aku ni mcm panasss jerr aku rase...huhu...

nak shopinggg pun tak laratt,,,baju raye pun sempat siapkan baju kurung utk raye pertama ,kedua..sekali dgn ain..baju jln belum lagi...aduhhhh....

7 comments:

shi3la said...

yanggggg ko peknen lagik ehh..camner haku leh terlepas pandang entry ko yg lepas...hiks..tahniah tau,jager kandungan ko elok2.take care tau...

kalo ko tak larat sangat boleh berbukakan...janji ko ganti balik nanti..jangan ko gagahkan jugak hingga jejaskan anak yang kat dlm perut tuhhh...take care yer..

eh ko masih BF ain yer..dasyat lahh ko..haku respek betul ngan ibu2 yang mampu BF anak sampai anak dah setahun dua...nanti kongsikan pengalaman ko ngan haku yerk..jgn luper tau..haku tengok email dr kau takde,siap kauu..!!!

mamashasha said...

aduh....nape mel? hebat seh penangan bb ni..apa pun sabar banyak2 ye...kira ok la tu ko mampun gak siapkan baju raya 1 & 2...take care beb..

shah-ila-ain said...

shiela> wahh ni betul2 nak kongsi pengalaman erkk..ok..ok t aku email kat ko erkkk....

ialah aku dah terpagnent ni tgh layann fening tiap2 hari,aku nafsu bershoping pun tak de,mcm mane...baru jalan masuk pasaraya aku dah tak de tenaga....puasa ke tak ke same jerrr...hukhuk....lembikk...

shah-ila-ain said...

bed> tu lah tuhh...aku lembik betul pose tahun ni..nafsu nak beraya non ade....nak terjah pasaraya pun tak laratt..tak tahulah bla amu nak p shoping ni dok bertangguh jerr...

nome said...

penangan bb la tu mel..tu yg rasa malas semedang...jgn kata ko, aku yg x peknen ni pun malas nak keje...apa kes? ekeke....

apa kata ko rilek2 kat umah...kasi rest cukup2...ko tu peknen....bile dah segar sket, baru ko sopping...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hehehe
aku pegnen kali ni pun macam beza sikit dari pegnen fatin.
asyik letih jer.. badmood
kalau malam jam 9 malam dah tido. huhu

shah-ila-ain said...

nome> betul betul malas aku rase pagnent kali ni..lagi2 bulan pose mcm ni...aku kalau boleh nak suruh kakak2 aku jerr p shopingkan barang2 huhu tp tu lahh tak syokk plak tak dpt pilih sendiri...

tinie> agaknyerr mungkin baru2 lagi kott harap2 3/4 bulan nnt dah ok kan..kan...