24 May 2009

~Bosan Kije~

Dengan perkara tersebut di atas menunjukkan betapa bohsannya aku dgn kije aku skang.....tunggu punya tunggu nak dapat pemanent last2 huhu kene gak continue but still temporory staff....arghhhh bosaaannn gileee aku dibuatnya...(tak bersyukur betull aku nie...huhu...kat luar sana bape ramai org sebuk carik kijerr...hmm...)

Borak satt dgn member seperjuangan dgn aku tuhh...perghhhh...dgr2 dia pegi casting sabtu lepas kat KLCC....tak sangka aku cempedak jd nangka....gedebukk...haha...dapat jadi model sambilan dia...wahh....iklan KFC terbaru lak tuhh....yg tak tahan bila dia sebut pasal bayaran yg dia terima tuhh....perghhh...$$$$....keje partime yg berbaloii beb....kalau aku ade waktu tuhh sure aku join dua belah kaki.....kehkehkeh......dapat jd tukang pegang tiang jerr lahhh kot kalau muke aku nie...wakakaka.....lawaakkk sehh...hmmm...bagus betul member aku nie...beraniiii n maju setapak lagi kehadapan.....wahh...kalau adelah org offer jd pelakon tmbahan lepas nie... aku nak try test lah...bukan tak pernah ada tawaran...selalu gak kat tmpat aku nie...tp hmm aku nie yg pemaluuuu....ahakkk...ahakk....

So skang nie ape yg aku sdang fikirkan erkk.....klikkkkkk....zero!..tingg!!....nothing !! dlm kepala otak aku nie......sambung kontrak or jd surirumah sepenuhmasa....hmmm....somebody plisssss give me openion !!! warhhhhgggggggggg....

3 comments:

Reena said...

wow bestnya jadi model.....bagi reena la akak kerja bagi bagus dari duk rumah..bila dah duduk rumah lagi pening...nak buat tu nie...skg nie at least husband tak kacau sgt sbb kita kerja..kalau tak kerja...mcm2...lagi nak minta duit dari husband mesti kena bagi 1001 reason..tul tak...

shah-ila-ain said...

huhu..betul tuhh ..lagi pun nak harap hubby kita mane lah cukup lagi2 dgn ekonomi n rege barang skang nie....adoii...

nurshah80 said...

dapat duk kat umah pun ok gak ada baiknya....
dapat nengok anak membesar depan mata.... 100% didikan dari ibu sebelum jumpe cikgu taska..hehehehe
mmg kene sintiasa mintak wit tapi tak pe..mintak jer... kalu hubby beri alasan pun dia tetap bagik witnye... yg penting pastikan acc asb ada masuk setiap bulan..hehehehek