12 October 2009

~Album Raya~

Assalamualaikum...

Hmm...Org lain dah bape kali tukau entry cite raye..aku plak baru jerr nak buat...nie semua masalah kat opis aku nie lah...internet tak leh nak upload gambau...tensen aku tauu....tanye aieza pasal prob aku nie dia ckp kene blok kott..entahlah,menjak repair virus hari tuhh terus tenet aku dah weng2.....aku pun ikut weng sekali...adeihhh...

Seperti yg korang sedia maklum,Ahad lepas mel buat makan2 skit jemput kawan2 sekolah lama,kawan blogger,kawan2 hubby n sedare mare...alhamdulillah majlis berjalan dgn lancar sekali..cuaca pun sgt baik walau hujan di pagi hari nasib tak melarat ke ptg....dah risau gak kang penat masak org tak dtg...kahhhhhhhhh....

Terima kasih sangat2 aku ucapkan kat mak aku,anak buah aku yg aku import dorang dr mlm minggu(kene pakse...kahhhhh) untuk sebok membantu aku uruskan semua...kalau tanpa dorang2 nie..alamatlahh...makan beskot raye jerr lahh korang..haha...nak harapkan aku laki bini campor ain.....habislahhh semua tak menjadikk...hikhik...

Dan tak lupa pada tetamu2 yg hadir dan menghabiskan semua juadah...hehe....terutama pada kawan2 blogger yg kenal dr alam maya nie jerr..tak sangka korang sudi melapangkan waktu utk dtg ke rumah aku yg dok dlm ceruk hutan nie...hope korang dpt rase suasana baru dan tak serik nak dtg lagikkk yerr....(jue....sian kat ko sampai sesat2...) moga2 segala kekurangan tak simpan dlm hati yerr....maklumlah kene layan diri sendiri...hehe... Pada yg tak dpt nak dtg tuhhh,tak pe kali nie di maappkannnnnnn....hehe...tak de rezki kite nak bersua n berjimba2 bersama...InsyaAllah lain waktu ade rezki yg murah,panjang umor,sehat tubuh badan ,ade jodoh jumpalah kita...

Gambar tetamu-tetamu...
jue,alya,ryn..hakuu..


Menu-Menu....Nyumm..nyumm...


Tuan Umah Si Kecik...

Husben jue tgh layan anak2...

Iman yg takut2 nak main...hehe

Tegelak Jue tengok telatah anak2..


Siap landing Nia...

ape lah yg diperati dek mak2 nie...kahhhhhhh..

10 comments:

KasiH said...

dah mcm acara wajib beraya tiap2 thn plak...hehehehe...

sedap menu ko tuh...xspecially PECAL..kalo boh cekur sure lg mantopppp...hehehehehe...

time kasih sebb sudi jmpt aku sefamily + siap ngn bekal tapau + goodies bag lg...terharu ok...

shah-ila-ain said...

haha...ryn..kate kawannn...sampai anak2 kite kawin lah men jemput2 nie...kahhhhhhhh...

Bed said...

takde jodoh kite nak ketemu lagi ye mel..apa pun andai kata dtg area klang sentral jemput lah kerumah aku ni...wei aku suka sgt pecal!!!

alyyani said...

dah bape tahun acara ni berlangsung? kira aku ahli baru la ye. sudi la terima aku ye. hahahah... yg aku tak tahan yakni terharu goodie bag tu la. mmg best la raya umah ko mel. barula nmpk gmbr ain berbaju tu. heheeh...

p/s : nia seka benar dok umah ko sampai berlanding2 bagai..angin luar kan..

~chekuna~ said...

bestnya dapat jumpa kwn2 kan..
mcm bestnya juadah raya seme tu...
kalu ada rezki..dan jodoh..nak je ketemu..mcm alyani duk dekat je..
tapi xde rezki nak jumpa lg..

shah-ila-ain said...

BED> KO SUKE PECALL EHH...AKU KAN TAKUT GAK NAK BUAT PECAL TUHH KOT LAH ADE YG TAK PANDAI MAKAN...KAHHHHHH...

INSYAALLAH BED...LEN KALI AKU DTG UMAH KO...HEHE...

shah-ila-ain said...

allya> yupp ko adalah ahli baru...haha..termasuk jue...kepada yg lelain sila isi form ok..kahhhh...

*ain tak berbaju pasall tunggu tee dr ryn order tak sampai2 lagikk..kahhhhhhh...
*ampunn rynnnn....kahhhhh...

shah-ila-ain said...

chekuna> eh dah dekat dgn alya ..set lah time jumpa dia..hehe..best fmly yg sgt comel...hehe

nome said...

sodap gilos menu2 yg ko wat aritu...rugi x merasa...nak buek camno kan...dah aku ngan bed x bleh sgt gi ke umah ko tawun nih...apa kata ko wat lagi tuk raya2 akan datang...ekeke....

shah-ila-ain said...

nomie>kalo ko ade sure gambau yg ko amik lagikk banyak n mcm2 aksi erkk...haha...nie kire kali ke 2 ko tak dtg...nextime hope ko leh join erkk...

*rindu same leesya...hehe...