03 December 2008

~TERKILAN~

Pasti setiap orang tak lepas dari rase terkilan,menyesal,berdosa...... pada sesuatu yg pernah kita buat.Macam tu juga yg aku rase skang nie.....semua perasaan tu bermain dalam diri aku.Kalau aku story kat sini sure semua org kate aku nie zalim.....Huwaaaaa...memang pun akulah manusia yg zalim ..... skang nie aku tgh dilanda kekesalan yg teramat.....nak cite kat hubby aku pun sure dia marah aku lak nanti....so aku pendam diam2 jerr....Hmmm...bila korang bace luahan hati aku nie...,sure korang tertanya2 ape kebende yg aku buatkan.....?????........


Tak nak lah aku tulis kat sini ape yg aku buat....hanya Allah sahaja yg tahu.....moga2 dia ampunkan segala dosa2 aku ni...amin...coz aku betul2 menyesal yg teramat.....huwaaaaaaaaaa.....
Just aku nak tanye korang yg terbacalah....:- Macam mana korang buat utk legekan perasaan berdosa korang...? macam mane nak buat hilangkan rase terkilan n menyesal dlm diri kita????.....huhu....bagi tau lah pada aku.... :''(

6 comments:

aJA said...

mintak maap pd mgkn org yg ko dah bt perkara yg zalim tu..citer ko ni mcm serius jek bunyiknyer.

Ibu Mifzal Arsyad said...

mintak la maaf..pas tu buat solat taubat..banyak..mintak ampun...

ps: pesanan utk diri aku gak..

shah-ila-ain said...

nie tak de lah berkait dgn org..tp bende hidup gak lah..makhluk Allah....nyesal gile aku....huwaaa....

Kujie said...

menyesal tak buat lagi..kendian berkorban..hahaha
sembelih je sekor lembu..:p


idea utk mengenyangkan kita org je tu

btw...saja singgah.

http://www.kujie2.com

nasz said...

mintak maaf kat org yg kita dah buat salah tu

Tinie said...

suspen...
minta ampun kt Allah n kat org yg ko buat erk..
citer la biar ko lega skit..