04 July 2009

MELEPASKAN RINDU....

Rindunyerrrlah nak berblog...tapi tu lah internet di opis ku itu sgtlah menyakitkan hati...
time nie aku kat umah my kakak so bolehlah pinjam kejap ...Oleh kerana ramai yang bertanya perkembangan ain humaira terkini,aku tepek sikit gmbar anak aku nie....baru-baru nie ain humairah demam panas,lepas anak2 korang kene ingt anak aku tak terlibat hehe...rupenyerr ain pun termasuk gak dlm kategori budak kene demam...Alhamdulillah sekang dia dah sembuh ,perangai baru yg dia dpt ialah lepas baik nie dia suka sgt menyanyi n berborak2...ramah sungguh anak ku itu...coz seblum nie dia jarang sgt2 bersuara kecuali bila menangis...
Oklah...aku tak leh lelama n banyak2 sgt menaip nie pasal ain humairah tgh wawawawa....nenek dia pegang....
Oh ye satu lagi aku nak bercerita....Kejap tadi aku baru lepas nyusukan dia....Nak tau ape yg terjadi...haha.....kami bertentang mata...rase mcm ade satu aura yg menyusuk hati aku dri renungan mata dia...rase kasih sayang ikhlas perasaan antara kami berdua hehe....tenang jerr hati mase tuhh...korang mcm mane???? penah tak rase ape yg aku rase.....hmmm nie bg mereke2 yg menyusukan badan erkkk...sure ade perasaan yg sama kan....
Ok...jom layannn gmbar2 ain humaira terkini.....


mase nie ain humaira tgh panas sgt2 badan dia...

Tido pun tak lene.....


tengah tunggu no. kat kinik...monyok jerrr...


aksi ain tdo...montot tonggek skitt....wakaka...
ehh.....aku pun nak gak tompang glamorr....
salam windu2annn....

7 comments:

ppb_ppkp said...

hai kak mel..lama xdgr khabar..amboi anak dara i..dah besar ek

fazilzura said...

penauh bergaya tido nye

shah-ila-ain said...

hai imah.....memang akak tak leh nak online kat opis dah...tenet problem...kene pinjam member punye ternet kadang tu...nak masuk blog imah pun kene blok ape masalah ntah...

zura...ain tdo lasak sgt2...mcm ibunyerr tak leh tdo atas katil bahaya....

Reena said...

dah besar dah ain...tinggi kan akak?

shah-ila-ain said...

reena>ain tecikk jerr ikut ibu dia nie..haha...

alyyani said...

lama nye tak tgk gmbr ain. nmpk slim eh? bape kg mel? mak nye pun slin je tgk. hehe..

shah-ila-ain said...

mase 8 bulan hari tuhh berat dia 7.3 jerrr...nie dah nak 10 bulan tak tau lah bape....ain dah lasak suh makan pun susah skit...baru baik demam tu yg nmpk slim dia..mak dia memang kecik jerr..hehe..