12 July 2009

[TAG] From Ryn:-

Haha...kalau TAG yg gini dptlah aku buat...tp if TAG yg de gambo2 tak dapat lah aku nak membueknyerr....So ryn aku jawab ini TAG tak yah hutang2 mcm org len yg bg pd aku...tengok blog kekawan sume ade TAG n Award...berebut2 buat...aku dok mandang jerr rrr...coz tak leh nak buek...huhu...







1. berapakah umur anda?= dah tua rr...27 bulan Merdeka nie...



2. anda berasal?= dari sebuah Pulau..(Pulau Kazambo)



3. berapa adik- beradik anda? anak yang ke? nyatakan berapa orang lelaki dan berapa orang perempuan?= ade 6 0rang,anak bongsu,1 lelaki,5 pompuan...



4. sekolah terakhir anda di?= Sek.Men.Tengku Ampuan Rahimah Klang.



5. bila kali terkahir anda memotong rambut? =Tahun Lepas...(mcm Nak potong lagi lah..)



6. shampoo apa yang anda gunakan sekarang? =rejoice rich...betull ke ejaan bantailah..saye suke baunyerr yg harum dan segar...



7. anda gemar menjahit? kalau tidak, nyatakan sebab?= suke jugak...nantikan pula hasil seni saya yg akan saye expose kan di blog saye...k..



8. bila berada dirumah, adakah anda suka menghias diri?=sukeeee...buat en.somi tercinta..



9. apakah kerja rumah yang anda paling malas nak buat?=mengemas..nasib baik mak aku ade..hehe..



10. soalan yang terkakhir, bagi 5 kenangan manis yang tak dapat dilupakan sampai bila- bila?



* jatuh cinta

* jadi seorang is3

*jadi seorang ibu

*makan sedap umah kawan aku...(aku dokk ingt jerr masakan dia sampai laa nie...)

*bercuti


11. siapakah yang anda nak tag?= mcm semua dah dpt jerr..tak yah lah..

4 comments:

KasiH said...

alaa takde laa tua mn pun baru 27...

shah-ila-ain said...

kehkeh...alaa kire dgn ko tua ko lah ehh...tp kan ko pun cute jerr lagi..hehe...momok sikit jerrr...

alyyani said...

mel, jatuh cinta kenangan manis? mcm sweet je. :)

fazilzura said...

ni bile nak update blog ni

* jgn lupe VOTE B01 tuk akil