08 February 2010

~Fuhhh....Dah berdebar2..~

Assalamualaikum...

Hmm..ni kes semalam...semalam aku dah menaip story ni tp tibe2 komputer aku hang lah plak...buka balik tak de save pun..huhu....makanya tak de cite nak cite aku pun buat semula.Tapi memang aku nak cite gak kat sini,lagi satu bukan ape untuk kesenangan aku gak bila2 aku nak check up nanti haha...

Aku dah delay period sebulan..Bulan january aku tak piod tp sebab awal bulan aku dah kene...Bulan 12 aku piod lewat ,,ahir bulan sampai awal bulan january...bulan february ni lak aku rase lmbt sangat dan kerisauan lah gak kan....dah serammmm weihhh.....dah beli pregnant test semua yg mahal lagikk..$10...haha...mahal lah tuhh..pasal aku nengok ade lagik yg morah yg rege $5 jerr..hikhik...aku wat test sah negativ....lege..tp tak gak piod2 ni....tunggu2 gak lah kan...laki aku dah ingt aku ni berisi pasal sejak menjak ni aku kuat makan..haha...perut pon laporr jerr manjang...makan sehari berulang2 kali...

semalam aku keluar tghr bedal lauk masak lemak rebung...aku memang sokerr masak lemak rebung ni...makanya aku bedalll...aku terloperr tentang kes piod aku yg dah delay ni...lepas makan aku rase perott aku memulas semacam...rase mcm senggugut tuhh...aihh...biar benau..debar2 aku kot lahh kan aku ade isi ke tp aku bedal rebung...aihhh....boleh lagi aku minum air sprite 1 tin cuace panaskan...lagi bertambah terhiris2 tang ary2 aku ni...aku diam jerr tak bg tau laki aku pun...nnt aku kene marah..hoho.....

petang semalam kat umah mase tgh buai2 ain..tetibe darah mengalir dengan derasnyerrr...amikk ko aku terpoid...wahhhhhhhhh sonoknyerr...........sonok kerana aku telah menjadi normal...tiap bulan cekpiod dtg...kire tak de masalah kalau aku nak teetambah lagi nanti.Oh ye cite pasal nak tmbah menambah ni,memang dah ade rase mcm tingin2 tuhh...tp aku rase utk tahon nie nak rest dululah...taon depan kott...tp kalau pregnant lagikk hujung2 tahun ni ok gak kott....kahhhhhhhhhhhhh....

Jom kekawan kite manambah...hehe..

13 comments:

Ryn said...

Fuh fuh...aku doakan ko menambah laa thn nih...hehehehe...boleh?

alyyani said...

hahaha siap ajak kekawan menambah tuh. suspen tul. satu2 aku baca. kot ye ko pregnant. takpe mel, bagi ain besar sikit. nanti mengah ko nak handle. ape pun harap impian ko nak mena,bah itu termakbul. amin...

shah-ila-ain said...

ryn> kahhhhhhhhhhh...aku terkujat jerr pasal dah debau2 kot terisi dahh..haha..

alya> niat tu memang ade..tp bak kate ko handle satu2 dulu...fuhhhhhh..

~chekuna~ said...

mel..apa salah nya...kan kan..
apa2 pun mel rancang lah yg terbaik buat mel..semoga berjaya..

shah-ila-ain said...

kakuna>jom kak kite usahakan..hehe...

LeaKhalid said...

huhuh..sila lar tmbh..lea lame nih nak rehat...
huhuhuhu

A.I said...

ekekekeke..

mgg lepas aku pon cuak gak. elok je lps aku criterkan kerisoan kat laki aku, esoknya tu peod kuar. yelah, aku ni lagi la..mmg dah takbleh peknen. cuak wei. huhuhu

shah-ila-ain said...

lea> ko dah dua bolehlah rehat lame....akak ni mcm tak sedia lagikk lahh hehe...kalau ujong2 taon nant ok lah kott..hehe..

kak ai> ko dah 4 kak oklah tuhh..kesihatan perlu diutamakan...kene berhati2 waktu berjimba2an tuhh kehkeh...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

hahaha
aku pun akan menambah jugak hujung tahun kut :)

mamashasha said...

mel.......hahaha suspen ko.....hikkkss tapi kalauu dah rezeki jgn ditolak ye.....ain dah beso tu....

shah-ila-ain said...

tinie> jom lahhh kite kan teman seperjuangan...kahhhhhhhhhh...

bed> adoii bed kalau dikire2 takottt dan malas dahhh...tapi adakah cukup hanya 1..kihkih...

el said...

sama kes lah ngan aku...
aku peod sejak bln 10 thn lepas..asyik delay jer nak2 pulak delay 11 hari...ms tu mmg terxcident...tula lapor memanjang..tp at last peod hepi giloss sbb x ready nak tmbh..mmg nak tmbh pun tp bkn ms terdekat ni..insyallah

Ibu Mifzal Arsyad said...

hehe,,nsb baik peod ya..kalau x pun nasib baik gak..tambah ahli keluarga..