14 June 2010

~Bahulu ooo Bahulu~

Assalammualaikum...

lama betul tak jengah blog sejak menjak ni...haha tak de cerite nak kongsi lerr...menyibuk kan diri utk carik duit raya haha....lastweek lepas tak de ape yg best ,pg kenduri sana sini,sambil tu aku try oven baru yg mak aku beli....sempena bulan puasa yg dah nak dekat ni kan,ktorang kan dah nak mula buat jualan khas hari raya punya promosi..kuih muih,halua2,kerepek2..jgn lupe beli kat aku ok :) hehe...kalau sesape nak order utk majlis kenduri kawen atau lain2 pun boleh,tp lembah klang lah...dekat sikit nak anta..hehe
Jom layan gambau,kuih bahulu yg mak aku bancuh tu..aku tukang bakar jerr..hehe...packing n bg pd akak aku utk dijual sebagai promosi hehe...



bahulu cermai



bahulu tembikai...kahhhhhhhh..aku yg panggil..

siap packing utk diedarkan..dah jual dah pun...

6 comments:

A.I said...

uik! rajinnya...kau masak sendiri ke mel?

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

nak nak, aku pun suka makn bahulu, fatin punnn
berapa sepeket?

nome said...

wahhhhhhhh...masyuk duit raya ko nnt beb....rezeki2...selagi bleh kan?

insyAllah aku orda bahulu kat ko nnt ek...

shah-ila-ain said...

ai> mak aku bancuhhh..aku tolong bakar jerr..tp memang asli tau bakar pakai arang lagikk..huhu...nak order bg tau erkk..

tinie> suke erkk...kahhhhhhhh..mcm dok sebelah umah aku jerr,nak sepeket???

nomie> haha...ko nak ke,kene order banyak2 lah...nnt calling2 erkk..

alyyani said...

NIA SUKA BAHULU. NANTI NAK RAYA BOLE LA ORDER DGN KO EH? BAGUS LA PANDAI CARI SIDE INCOME.

shah-ila-ain said...

allya> nak order boleh jerr..tp tu lerr...jauhhhhh nak anta hehe..kene order banyak2 tau...