01 June 2010

- Budak Yg Dah Nauty2 -

Assalammualaikum..

Huhu..rindunyerrr dgn blog aku ni...lama tak masuk sini,kalau masuk pun sempat buka sekejap jerr.kenapa...??? kes bz kat opis skit,sambil buat duit kat facebook...kahhhhhhhhh..gila kentang aku berfacebook,ontime lak aku online..haha...korang tak nak join kerr partime jerr...mula2 tak caya gak..tp bila mana dah dpt pulangannyerr...syokk plak aku.
Ok balik pd tajuk di atas,Ain Humaira dah besar,dah makin bijak n noty2 sgt..skang ni kalau aku nak p kijerr kene leka kan dia dulu..kalau tak dok jerit ibu..ibu..sambil depe tgn nak ikott..ishhh...sejak menjak ni pun makin manja dgn aku nak melepek jerr dgn aku...kalau dgn ayahnyer plak suke jerit n panggil ayah..ayah...haha,maka hubby aku pun kene lah jawab ye..ye...kalau tak selagi tu lahh dia dok panggil ayah..ayahh...kahhhhhhhhhhh..sonok plak aku layan keletah ain ni skang..hari2 mau gerammmm...

Hmm..perancangan skang ni aku tgh planing nak buat bisnes cupcake,bahulu cermai,bahulu kemboja,kerepek,halua betik....hmm..aku tolong mak aku,dia nak sgt aku buat bisness ni.Pasaran dah dapat erea Pasar Jawa.Tertumpu gak utk jualan hari raya nnt.Time utk buat duit skang ni...selagi kudrat sehat dan cergaskan...buatlah simpanan ye tak..My huuby plak tgh bena reban ayam tak siap2 lagi,serta dalam perancangan nak bela ikan sepat dan talapia merah..tak sangka banyak permintaan dalam pasaran ikan ni.Hope we will success utk semua planing ni nnt...
Aku selalu rindukan budak bawah ni...


Jom jalan2 dengan ain nakk takk...


Tengok rambut anak aku...makk aiii tutup mate dahh...

Pandangan tajam ,tu tgh ade hati nak rebut handpone lahh tu...

waktu ni tgh aminkan doa lepas azan..ibu lakk sebokk amik gambauu..



idong tembang pesekk..huhu

6 comments:

Ryn said...

ko pnadai wat halwa betik ke? aku tak tau pun...hehehehe...leh laa nnt aku beli & ko pos kat aku eh..

el said...

weh mel...
betul ke leh wat duit kat fb
aku mmg x percaya
bila ko kata cam tu dpt habuan
mula atiku terdetik
meh la kongsi skit tips tu

pape nti ko YM aku na
elly_syok007@yahoo.com

nak gak wat partime duit lebih huhuhu

bila lg nak tambah bilangan org umah ni

nome said...

pttlah lama ko x berbelog..rupe2nyer syok wat duit kat facebook...semoga bisness ko terus maju dan maju

lain plak rupe ain bile dah besar nih...makin comel!

aku pun cam ryn gak..penggemar halwa betik...leh ar beli kat ko

shah-ila-ain said...

ryn mak aku yg buat..aku tolong pasarkan je..hehe...selalunya halua betik ni terhad tau..selalu kehabisan stok..kene cepat order..lagi satu buah kabung tuhh..ko nak..

el> nak kate gedebuk sekali banyak duit tu idak lah gak...tp kalau rajin n ramai kawan sonok beb...masyukkk gak lahh..hehe..time tak bernafas tgh2 bulan tu kan..nnt aku messeg ko...

ahli baru ontheway kott..haha...shhhyyyuu..

nomie> aku rase mcm jauh jerr nak pos kat ko..tp kalau ko nak kenelah aku terjah shahalam nnt,bawak ryn punya sekali hehe..wahh awal dah order ni...hikhik...

fazilzura said...

daku pun tau psl duit fb .. tp tang nk suh byr rm100 permulaan tu , takut ler..

sib baik BLog pun bley wat duit ..
join nuff nye event compom rm50 dh dpt

shi3la said...

wahhh halwa betik sedap tuhh...haku rase cam susah jerk nak buat...

beb biler haku sound Danial hidung diyer kemek kannn diyer sound haku balik "macam mama lahh emekk jerkk.."teruss haku diammm,laki haku lak gelak guling-guling,nyampahh..!!