02 August 2010

MOMENT WITH NEWBORN BABY CONTEST



~MOMENT WITH NEWBORN BABY CONTEST~


**STICKY MODE UNTIL 31/08/2010 @ 0000HRS **

Assalammualaikum...

Thanks allya kerana menjemput ain utk join sama Contest ko yg sangat2 special ni...Oleh kerana ini firstime ko buat contest....Maka ini kali pertama gak aku tergerak utk join Contest ni....Lagi2 Hadiah dia sgt Best!!!!....mane tau ade rezki Ain sempene Bestday dia raya nnt..hehe...Ok..Kepada sesape yg nak join Contest Yg menarik ini silalah klik Link di atas ok :)

Syarat2 dia adalah :-





jadikan tajuk diatas sebagai tajuk entry anda
jadi follower http://nayville.blogspot.com
letak banner diatas, disidebar dan entry anda beserta link contest
letak link http://nayville.blogspot.com di bloglist anda
hanya sekeping gambar untuk seorang newborn baby. jika punya lebih dari seorang anak, anda dibenarkan menghantar gambar anak seterusnya dalam entry yang sama.
jika bukan anak anda, anda juga dibenarkan untuk menghantar penyertaan.
gambar 'newborn baby' mesti lah berusia kurang dari seminggu.
masukkan nama bayi, tarikh lahir, berat semasa dilahirkan, berapa jam / hari selepas dilahirkan semasa gambar diambil, nama ibu dan email anda. ceritakan detik ketika gambar itu diambil.
tinggalkan link penyertaan anda pada komen entry ini.
kualiti gambar tidak diambil kira sebalik nya 'moment' pada gambar yang akan dinilai.
pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik dikalangan jurugambar.
sebanyak 3 pemenang akan dipilih. hadiah saguhati akan ditentukan bergantung kepada jumlah penyertaan.
tarikh tutup penyertaan adalah pada tepat jam 12 tgh malam 31 Ogos 2010
hadiah menarik menanti pemenang :
grand prize : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM50
1st runner up : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM30
2nd runner up : duit raya sebanyak RM30


"MARILAH KITA MENGIMBAU KEMBALI SAAT- SAAT MEREKA KETIKA BAYI"

WISH LUCK FOR ME !!!

*********************************************************************************
PENYERTAAN KAMI :-



nama : AIN HUMAIRAH BT MOHD.SHAHRIZAL
tarikh lahir : 18 SEPTEMBER 2008
berat semasa lahir : 2.3 KG. (KECIKKK JERRR...)
umur ketika gambar diambil : HARI KE-2 AIN JENGAH DUNIA...

nama ibu : NORZAILAH BT SIDEK
email :
melaty_zombe@yahoo.com
cerita disebalik gambar : Waktu ni,adalah hari ke-2 Ain jengah dunia...Masih di ward hospital. Sangat kekok untuk kali pertama menatang seorang bayi,pengalaman permulaan menjadi seorang ibu yg tak dapat aku lupakan hingga akhir nyawa...Air mata menitis tanda syukur bila zuriat sendiri didakapan pelukan.

2 comments:

alyyani said...

mel, aku da review entry ko ni. thanks mel sebab join contest aku. terharu aku. :)

mekchu said...

good luck :)