02 September 2009

~nak Tunjuk gak...~

Assalamualaikum....

Haha....sesekali aku pun nak gak tunjuk juadah berboke aku,asyik nengok korang dok promosi masakan aku pun nak gak....huhu....tapi idaklah seterel imah tuhhh....mcm2 dia masak erkk...Aku nie masak simple jerr maklumlah ade ank kecik ni kan,masa plak terkejar2 balik kije nak buat itu ini kan....hmmm..

Kadang tu ade gak hati nak amik gambau tepek dlm blog mcm korang....tp asyik lope jerr,tau2 udah licin kan...haha...so,kali nie aku nak join gak masak2 n tepek gambau kat sini....Hmm..gambau yg aku tunjuk nie juadah boke kelmarin,kemarin sgt lerr rerajin nak masak haha...tak la masak ape pun,masak biasa2 jerr.Oleh kerana dah berjanji dgn mereka2 itu nak tunjuk gambau haha aku pun dgn rela hati tepek kat sini.Idaklah istimewa mane,janji mengenyangkan sudah...hehe....


(haha...gambau sahur punya aku tak amik..aku terlope,tapi lebey kurang jerr lauk dia,panaskan balik n goweng telor dadar jerrr.....hehe...)




laki ku menjaga ain...(abaikanlah yg sepah2 kat belakang tuhhh...)

nie menu mak aku...(tinggal ngapp jerr...)

nie menu laki aku..haha....

nie menu aku....Kerabu Tauge..

nie sotong tumis berempah...walaaaahhh!!
(amacammm..leleh tak..kehkeh,simple jerr...)


4 comments:

nome said...

leleh aku nengok sotong goreng berempah ko..terer gak ko masak mel..siap ada kerabu tuh

shah-ila-ain said...

itu baru tahap kerajinan suku tu mie...kahhhhh...

alyyani said...

ade kerabu tu dah cukup kalau aku tu. laju je makan nasi. simple ke? kalau alya tak terbuat ni. hehehe...

shah-ila-ain said...

allya> haha gaduh2 gak lahh dgn ain mase masak tuhh...haha