21 December 2009

~2Day Is My Hubby BestDay~

Assalamualaikum....

Hari ini adalah hari Lahirnya somiku. Non ade hadiah utk dia...tapi dia lak belikan aku something....haha tudung yg memang aku tgh nak carik...maklumlerrr 26hb nnt ktorang nak g satu jemputan khas.....thanks lah yerr abang....

Aku: Mlm nie nak celebret ke???...
Somiku: Makan kat luar je kott...
Aku: Wahhh..best...best... abang blanje yerr...anje dah kering nie..hehe..
Somiku; aihh...nie sape lak yg sambut bestday nie...
Aku: "sengeh2 sambil kelip mate..."

Motip dialaog di atas...mlm nie leh lah aku mkn kat luar hehe...pasalnyerr mood aku skang nie sgt malas nak memasakkkkkkkk.....buat pengetahuan kowang yg dah penah dtg umah aku,tmpt makan ktowang yg selalu kat area Port Klang nunnnnnn..jauhkan...ishhh...

Gambau hmm..nnt lah aku skodeng2 sesape punye tenet yg ok utk aku upload..banyak gambau ain terkini yg aku nak uplod dlm blog ni tp susah betul lah...almaklumlah dlm hutan nie kan....pusat cyber pun tak bnyk...jauh2 lak tuhh...mls aku nak kesana...

ape2 pun layannkann jerr lah ...

7 comments:

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak... pasang la intenet kat umah..
ataupun pasang broadband.. :-)

lama tak dengar citer akak.. rindu laa..

shah-ila-ain said...

JUE> NAK PASANG TENET KAT UMAH TUHH MCM PAYAH SKITLAH..PASAL NAK KENE LINE TIPONKAN...HMM..KALAU BELI BROADBAND TUHH HMM MCM OK GAK...NANTILAH...HEHE

rindukann...samelah...panjang umur ade rezki jumpa lagi erkk..

nome said...

wahhh..dlm diam ko sudey beli tudung...nak pakai ari bersejarah nnt ek...

shah-ila-ain said...

ahakk...mie...laki aku yg tetibe bg aku..pasal aku dok nyebukkk nak beli tudung tak nyempat2...tup2 dia belikan aku alaaa tudung biase jerr...

* haha...hari bersejarah yerr...ko join sekakikan...

~chekuna~ said...

SELAMAT HARI JADI tuk HUBBY MEL
semoga di panjangkan umur dan berbahgia selamanya..

alyyani said...

happy birthday tuk abah ain. yg ke bape eh? semoga sentiasa dimurahkan rezeki. insyaAllah..

shah-ila-ain said...

chekuna>thanks bagi pihak ayah ain hehe....amin..

alya> time kasih yerr bg pihak ayah ain...kami org tak sambut ape2 pun...tgh2 bolan lah katekan..uhukk...kuar mkn jerr..