27 December 2009

~Entry Khas- Untuk Ryn Sekeluarga...~

Assalamualaikum...

Firstly..aku nak mintak maap pd ryn sekeluarga kerana tidak dpt menghadirkan diri untuk majlis Adam tempohari....Hmm..memang tak de rezki utk ktorang p kesana hari tu...aku sgt sedey.Tapi ape nak buek...bende pun dah lepas...Walaupun aku telah merancang semuanya dgn baik tp Allah juga yg menentukan...Atas sebab2 yg tak dpt dielakkan sekali lagi pada majlis Adam,aku sekeluarga tak dpt menghadirkan diri...sangat2 kucewa....

Walaubagaimanapun..kami pasti majlis itu berlangsung dgn sagt meriah disamping kekawan sefamily memasing....Harap ryn sekeluarga dapat memaafkan kami...

hukhukhuk.......( nak mintak address ko utk pos hadiah adam yg aku dah balut cantik...)

10 comments:

fazilzura said...

MEl .. tu ler ko je x dtg kan ...
kalau idak leh jimba2... (heheh aku pun dtg lmbt bangat ... )

shah-ila-ain said...

tu lahh....sian ryn....ape nak buek kete aku udah demam tak leh pakai....hmm...pasnie aku menunggu kowang lak wat party..haha..ko jgn tak jemput lak...hehe..tingin nak jumpa anak teruna ko yg encemm tuhh....kahhhhhhh..

alyyani said...

mel, biasala, kadang kita da excited nak pegi satu tmpt, bila ade jadi cmni,terus rasa down. takde rezeki ko nak datang & kita nak jumpa. nanti kite jumpe ye :)

shah-ila-ain said...

alya> tu lahh...frustt aku tau...rugii rasenyerr...

Ryn said...

siap ada entry khas utk aku tuh...huhuhuhu...aku tkde hal laa mel...nak wat camne kan, kite hy mampu merancang....cewahhhh!!!

alamat? udah diberi...thanks eh MEL..

shah-ila-ain said...

kahhhhhhhhhhhh....nie menandekan betape aku sgt2 terkucewaa kerana tak leh join sebestday adam...

nome said...

xpelah mel..nak buek camno...dah ditakdirkan ko x leh nak bersoker ria ngan kami..lenkali kalau ada rezeki, sure kita akan jumpa lagi..

mamashasha said...

itulah mel kalau tak boleh kite ketemu.....apo nak buek....ado hallll....eh ckp nogori pulak aku ni ha...

shah-ila-ain said...

nome> aku tgh tunggu ko belanje aku boleh ke...haha..pasal ko kan selalu mkn sedap...

bed> tu lahh bed padahal satu klang jerr payah tol nak ketemu...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

len kali boleh jimba2 ngan aku sekali :)