21 January 2010

~Sajeee jerrr terkunang2..~

salam....

haha....jalan2 kat facebook td tetibe tingin jengah mamat ni punya profil...actually aku minat dgn mamat ni dr zaman aku student lagikk....apasal yerr...aku rase aku ade pernah kawan dgn sowang budak tu mirip dia..betullll...perangai muke dia memang ade iras2....haha...mcm lah aku kenal dgn sapa fahrin nie kan...tp budak tuhh nama dia emy....apakan daya tak de jodoh ktorang dan dah terputus hubungan pun....cehhhhhh...weihh nie aku sesaje terkunang2 zaman lampau..

Hmm kat sini bukan nak cite pasal sesape..cuma aku rase banyak2 pelakon si fahrin nie mcm bersih sikit nama dia dr cerita2 panas dan kisah2 sosial dia kat luar....Harap pelakon yg jd pujaan ramai ni memang betul2 bersih dari kehidupan bersosial yg tak sehat mcm segelintir artis2 kat luar tuhh...Hmm..sapalah bakal jd teman tapi selamanya si fahrin ni nanti..bertuah gadis tuhh...tak sabar plak aku nak tunggu....haha...

Nota Ngata: aihh....apa lah buang tebiat aku ni..tetibe keluarkan entry pasal si Fahrin ni...adeihh....mimpi ke ape??? demam ke aku??...haha....motif pun aku tak tau apsal.......kahhhhhhhhhhh




6 comments:

el said...

oden pun suke benau ngan beliau
encem kan kan kan...ish2
sib bek la laki aku pun iras2 dia..kahhhhhhhhh

nti add fb oden El Od
yehaaaaaaaaaa

mamashasha said...

aduyai ko mel...minat kat mamat ni ke? aku dulu suke tapi skang kureng sikit la...dahh byk kontrovesi...mcm boypren ko eh muke dia?ke dia boypren ko dolu2...yg mana satu mel?

A.I said...

kau ni musti tgh meroyan ni..kahhhhhhhhhh..

tp mmg mamat ni encem pon ;P

shah-ila-ain said...

el> ahakkkkkkkkk...sib baik ekk ade iras2 laki ko dgn dia...tang mane tuhh meh aku tekerr..oooo...janggut tuhh yg up tuhh...kahhhhhhhhh...

bed>ala bed minat gitu2 lah idak sampai xtream sesangt tp kalau terserempak nak gak aku pandang10x kahhhhhhh....eh..eh...kalau dia jd bf aku dulu..haihhh..dah jd laki aku kot skang nie..kahhhhhhhh...


kak ai> ko pun kate dia encemm ehh..memang encemm lah tuhh...haha..

alyyani said...

ewah2.. facebook ni mmg mengimbau kenangan silam betul la, mula la teringat zaman muda2 ye.. :D

shah-ila-ain said...

alya> kite masih still mude hape...kahhhhhhhhh.....