14 January 2010

~Sepagi Di Opis~

Assalamualaikum..
Ramai yang bertanya aku perkemangan Ain Humaira...Maaf ye jarang berblog sekarang ini...membawa diri ku yg sedang terluka..kucewa....cehhhh....kahkahhh..Ok, post kali ini aku nak bawak korang ke tempat koje aku yg tersorok nunn kat sebuah Pulau yg tak bape nak indah ni...haha....
Pagi tadi aku telah membawak ain humaira ke opis...adoiii...hambikk ko boleh mengganti tempat aku nmpaknyerr ini budak...sangt2 bijak n very naughty2 gel....Perkembangan ain sekang ni alhamdulillah dia membesar dengan aktiv mcm kanak2 lain.Cumanya kurang nak makan,dan sedia maklum ain tak minum susu formula,aku still BF dia lagik....Bagi dia multivitamin kapsul dan scott...tp dia tak nak,memang amat merisaukan....hope dia sehat dan moga2 janganlah ade ape2 yg menggangu perkembangan tumbesarannya...sebagai ibu memang risau kalau anak kite tak kuat makan apatah lagi kurang minum susu....Kalau ade ape2 pengalaman nak kongsi ,bagi tau mel ok...
Ok lah korang tak mau celoteh banyak2 lagikk...tunjuk gambar ain kat kowang....hehe...
Inilah tempat aku mengulau selalu...haha....
Selamat datang En.Security...
Posing..posing....jenuh nak amik gambau muke dia...
Bosan kat luar....masuk lah plak...

habis semua dia nak ponggah..


bakal pekerje dedikasi..


Hello nak cakap dgn sape??? ...

Boss saye adalah ibu saya...kejap ekkk..

5 comments:

mamashasha said...

cutenye dak ain cakap kat phone tuh....sebijik muka maknye....bab bb tak baper nk makan ni....jgn risau ye mel itu normal....jgn dipaksa taw....sentiasa carikan something utk menarik perhatian dia agar mkn...tp mel selagi dia minum susu mcm biasa takpe ....kalau kurang makan kurang minum susu itu ko kene monitor....

el said...

kat mn tu ...
ko sorg2 je ke kat ofis tu

shah-ila-ain said...

Bed: hmm..risau sesangt bed..memang dorang nie ikut time...kadang kalau nak makan tuhh dok ngunyahh jerrr...

el>ye el..aku sowang2 jerr el...bos2 aku kekadang ade kekadang tak de..tp selalu tak de lahh...huhu...

noormy said...

wahhh..lengang tol opis ko ek...pandai tol dak ain ganti tmpt ko ek..

shah-ila-ain said...

nomie> gitulerr aku kat opis..sorang2 jerr....bohsan weihh...