28 March 2010

~I'm Sick....HuHuhu..~

Assalammualaikum...

Terima kasih pada kekawan semua yg sudi menjengah umah aku ni dan sudi mendoakan aku...Alhamdullilah demam aku dah baik.Untuk pengetahuan semua lepas aku buat entry pasal aku sakit tuhh aku terus terjah ke kelinik pasal memang aku tak larat sgt..badan dah gigil2 demam....huhu....dapatlah 2 hari Mc ,doc suh aku p buat ujian darah tapi mase tu hr sabtu dan aku tak sempat nak pegi coz mertua aku tgh tak sehat mase tuhh.

Hmm...skang ni aku dah sehat ke??? aku tak pasti,aku dah kebah demam ,,,but.. ...what happen whit my stomach???? alwizz meragamm,memulas,tiap jam sure aku perlu ke toilet ok...aku dah tak larat ,badan sgt lemah...aku dah bg tau kinik aku sakit perut,dia bg aku ubt pil n kene p cek darah ..but aku tak pg sabtu tu...Hari ni aku kene gak gagahkan diri p kije pasal periuk nasi kan,kalau aku tak dtg..uwaaaa...dah bape hari dok nak cotiii jerrr...aku cuba utk tak layan sgt sakit ni....pasal banyak hal nak kene buat,kalau kat umah pun sama...aku buat2 lupa n tak rasa..walhal sakit tuhh akn dtg n memulas2 jerr rase perut ni...hari ni masuk 5 hari aku sakit perutt...nape yerr...salah makan ke aku...tp kalau aku kene cirit birit makan ubt selalu dah ilang,tp kali ni agak lama.....korang ade yg pernah kene mcm aku tak????? sakit apakah itu????

Hari ni somi aku ajak p kinik lagi,kali ni p kinik bayar pasal kelmarin tuhh aku p kinik kesihatan jerr..uwaaaaaaaaaa....takottt...hope jgn ade sakit yg bukan2....Ya Allah peliharalah kesihatan ku...berilah aku kesihatan yg baik Ya Allah..sembuhkanlah aku...amin...yang aku risau adalah anak aku ain...aku kan nyusu badan..aku takutt lak terjangkit pada dia nanti,mintak dijauhkanlah.... biar aku yg sakit sorang..huhu :'(

6 comments:

el said...

ko sakit pe mel...

shi3la said...

harap ko dah sembuh skang nih...moga ko dijauhkan segala penyakit merbahaya..take care

fazilzura said...

ko sakit pe beb ?
hope cepat2 le smbuh

AieZa said...

klinik bayo ckp ape??

saveme_zero said...

moga cpt sembuh ila.
better cek darah klu dah melarat byk hari.

shah-ila-ain said...

aku tak pegi....aku takotttttt..kang aku tak leh tdo malam dgn lene kang...huhu...laki aku lagii best....suh aku beli pragnent test...huhu....

aku rase dah elok kottt...hope lah..