01 March 2010

~Tengah Ting Tong~

Assalamualaikum..

Hmmm nak story ape errkk...aku ter..ter...sangat bosannn...kejerr aku kat sini suam2 kuku jerr...ade...tapi..hehe...penyakit M melanda....tenatt gak nie...adeohhh...helpppss..helpss...yg aku tau waktu ni aku tgh melayan perasaan....dgr lagu2 slow rock kapak..kihkihh...boleh ke mcm ni...ahhh..lantaklah kan...keje rerajin pun bukan ade org nampak ...ade dorang kesah... aku lagi tak kesah...hoho...

Hmm ..dalam dok melayan bluess nie aku pun teringat zaman dolu2 , mase aku mula mengenal Apa itu Internet? Ape yg menariknya berchating,berforum ni....??? Mase sebelum aku single dulu aku selalu lepak kat satu Forum ni...sangat seronok setiap hari aku akan masuk ke situ..ramai kawan kenalan dalam tuhh...sungguh web tuhh sgt indah dgn lagu yg sgt menyentuh perasaan dan suasana dia betul2 buat aku boleh melekat sampai seharian dalam Forum tuhh...tapi skang ni semua tuhh dah berlalu,Forum tu pun dah di tutup...sgt sedey....Nak tau kenapa...?? Pengasas dia dah pergi untuk selama2nya...Walau aku tak kenali siapa dia...Tapi aku tau dia adalah seorang yg sangt menarik , dan keikhlasan dia yg buat kami semua terus mengingatinya,walau dah hampir 4 tahun berlalu....Al-Fatihah untuk Allahyarham..yang pasti lepas aku kahwin blog tu pun dah tak ade....makanya zaman single aku pun tersimpan semuanya kenagan dalam Forum tuhh...Walau dah ade pengganti Forum baru...Tak same....Tak serupe...pendek kate aku kehilangan kenalan dan kawan2 di sana...ada tp mungkin situasi aku pun dah berubah..tak kan nak berjimba2 dgn dorang kan..dorang pun mcm aku dah ade komitmen masing2....Hmm begitulah adatnya..masa yg berlalu akan merubah segalanya....semalam tak akan berulang......yg pasti aku sgt merindukan Forum itu dan waktu itu....Ohh...emo sekejap :"( sop..sop...

(TERATAK ANNA ABADI- Abadi selamanya dalam hati aku....)
Hmmm..lepas kawen plak aku terjatuh cinta plak kat Forum mengandung.com ni...hehe...memang syok jumpa kawan2 ramai gak...alhamdulillah tali persahabatan terjalin dgn mereka.Forum tu banyak info..skang ni jarang masuk tp jenguk2 gakk...hehe...

Bagi aku 2 forum nie lah yg menarik hati dan aku sgt rase bertuah kerana aku dapat memeriahkan keduanya....Ianya sgt berharga bg aku terutama pada Ukhwah yg terbena...thank kawan2 coz kowang sudi jadi sahabat aku...walau hanya sekadar dilayar maya ini...
Oleh kerana aku tgh free makanya aku snaplah ape di sekeliling aku ni...haha..boss...saye promote opis kite kejap ehhh...

Ok ini....meja Bos aku...hikhik...

Ini meja gakk...meja aku...Semakkk betul..


Bilik aku dri luar bilik..

Hmm..ni adalah salah satunyerr mungerr larangan yg ade dalam opis ni..
ngeh...ngeh... pssttt..psstt..tulang belakang syarikat..
Jgn tertipu yerr..tu gambau control cunn aku...konon lah...kahhhhhhhhh....

5 comments:

nome said...

cun apa bunga larangan kat opis tu...ekeke...lengang je opis ko mel...leh zzzzzzzz...

shah-ila-ain said...

nomie> memang boleh zzzzz...tp time aku nak zzz...mesti ade sore dr luarr...assalamualaikum....tok penghulu ade???? adoii....potong stimm..

alyyani said...

wah, curik2 amik gmbr tgh bos takde ye. hehehe.. ko ni mmg pandai mengarang la mel. tu pasal ada blog cerpen eh :)

shah-ila-ain said...

alya> eh... ko de masuk gak erhh...mase zaman anak dare dulu selalu gak buat cerpen..

el said...

ko ngan bos ko je ke kat ofis tu..
syok lak ko leh layan tenet bagai eh...