22 March 2010

~Ke Taman Buaya Melaka~

ASsalamualaikum...

Haha...sempene cuti yg lepas dan jemputan kenduri kawen umah adik mak aku kat batu berendam melaka,ktorang sekeluarga dapatlah berhujung minggu sambil jalan2 ke bandar melaka yg banyak sejarah tuhh...(Hmmm..ye ke berjalan,tak juga pasal hari hujan..huhu...)

Antaranya singgah sekejap ke taman buaya,lama betul tak datang ke Melaka ni..Tapi tak sempat nak ronde2 coz hari hujan lorr..ruginyerrr....

Ok lah malas nak bebel banyak2...layan jerr lah gambo yg blur2..pasal amik by Hp jerr..batry kamera lak kong mase tuhh...bengang betul lah,pada hal dah semalaman aku charge..dia dok suhh recharge jerr...ishhh,,,,

Ain yg tengah xcited tengok buaya.Picture boye tak de lak aku amik..

Blurrr betul gambo ni...mate aku pun dah jd mate boye...kahhhhhhhh..



Posing belakang kandang jerr lah ,kang masuk kandang kene telan plak..huhu

mase ni ade pertunjukan buaya,baru nak duduk dah habis..kahhhhhhhh...

2 comments:

shi3la said...

hahaha pertunjukkan tuh habisss sebab ko masuk lahh wehh..kalo ko tak masuk sure tak habis lagikk..kahhhhh...

mamashasha said...

jauhhh kamu bejalan ye mel....

nanti jawab tag ye...