19 May 2010

~TAg Juta2~


Assalammualaikum..

Hari ini merajinkan diri membayar hutang TAg..huhu...tapi dlm banyak2 TAg...aku sgt teruja nak buat TAg yg ni ok...yg lelain aku tinggal dulu boleh ke...hehe...

TAG 2 juta...makcik kayo!!! jomm..kite verangannnnnn...


1. cam biasa la ckp sapa yg baik ati bg TAG serupa cam gini pd aku??
- mereka ialah
Pn.Alyya $ Pn.Bed kita yg sgt cun...(puji ikhlas ni..)


2. tag kan kat kwn2 korng yg semestinya akan layan berangan bersama2 korng.........
-kai ai - el - ayu - aja -kaksue- (yg lelain dah buat kan..)

3. dah tag kena la jenjalan war war kan kat kwn korang kan yg korng nak bg 2 juta kat dorng
-mestiii...sambil nak bg duit..

4. Apa agaknya angan angan korng tu? korng berangan nak buat per ngan duit ni.
Kalau lah aku dpt 2juta.. Syokknyerr verangannn
...

-Hmm...sebahagiannya aku akn bg pd mak aku,dan adik beradik aku semua.Biar semua merasa...

- Buat kenduri jemput semua org datang rumah aku makan free..terutama golongan yg memerlukan.

- bawak satu famly buat umrah haha...

- sebahagian lagi simpan buat pelaburan.

- aku akan buat bisnes dgn beli tanah n buat rumah sewa banyak2 hehe...

5. Cuba korang cakap camner kita nak dapat duit banyak camni kat dunia reality ek
- adoii....aku rase aku perlu berusaha keras utk carik harta karun kott..

- doa banyak2 moga2 Allah bagi kite rezki sebegitu banyakk....huhu....

5 comments:

AYU said...

salam..ader masa ayu buat tag ni,,,,kalau jadi pekasam tu jgn marah ye hehe

shi3la said...

bagusssssss...haku respek ngan org yang rajin buat tag nihh...

mamashasha said...

tag done...tq mel...bagus tol niat murni nak wat kenduri tula nama nye bersyukur kan.....

shah-ila-ain said...

Ayu> ko kene buat ayu..best tau buat TAG ni...

shiela> ko dapat tak TAG ni..aku tak TAG ko pasal sure ade org len akn TAG ko...

bed> tu lahh kan..sapelah nak bg kite duit sebanyak tu erkk..hikhik...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

ain, bak no hp ko. ni no aku 0192924810