04 May 2010

~Tarik Nafasss...Lepasss...~

Assalammualaikum...
Fuhhhhhhhhhhh...aku rase sgt penatt dan letihhh saat ni.Maklumlah sejak menjak ni mcm2 hal melande hidup aku..waktu ni aku rase mcm baru lepas memikul seketul batu yg besar ats kepala aku ni...rase mcm baru terlepas dari sebarang beban...dgn masalah fmly dgn masalah kojerr...uihhhhhh sgt stress dah aku nie...boleh tak aku jerittt kejap.....

Aaaaarrrrrrrrrhhhhhhhhhhh!!!!.....................
(APSAL FON NIE TAK LEH BESAR LAGIKK..HUHU)

Nmpaknyerr hujung minggu nie aku harus angkut org2 kesayangan aku pg bercoti seketika...sempene nak meraikan Hari ibu nie kan....Kepala dah sgt sesak,berserabut....dan aku rase kalau org tanye aku ape2 soklan waktu ni...sure aku blurrr tak tau nak jawab...Hmm..nie pun banyak mende lagi ni belom satle...adoii..bulan MEi yg memenatkan..mcm2 dugaan yg aku kene tempuh...sobar..sobar....


Bestnyerr lahh kalau dpt berendam seketika kat sini..mesti sejuk ,segar kann air dia, udara dia...

5 comments:

alyyani said...

mcm dah stress sgt ko ni mel. wajib la pergi bercuti rehatkan bdan dan minda. ye2, weekend ni hari kita :)p

shah-ila-ain said...

alyya> haha...ko bace posting aku pun dah boleh rase kan..

saveme_zero said...

elok la pegi bercuti rehatkan minda & jiwa.

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

eh eh air terjun. aku nak join boleh tak??

ekekeke
bertambah stress ko jumpa aku kanggggg

shah-ila-ain said...

kaksue> betull tuhhh..bahaya gak kalau stress2 ni...

tinie> jom..aku on jerr..kalau dpt gelak2 sakan aku rase ok kottt...